AKTUELNO

To što nemate dugu i gustu kosu, ne znači da baš ovog leta ne možete krenuti u eksperimentisanje zvano lokna!

Iako se čini kako su lokne rezervisano isključivo za kosu ispod ramena, činjenica je da mogu podjednako ljupko i graciozno izgledati i na mnogo kraćoj firzuri.

Primera radi, bob frizure savršeno "trpe" nešto elegantnije varijante, posebno kada su u intenzivnijim bojama, dok su dečačke frizure idealne za sve one dame-devojčice, upravo iz razloga što deluju slatko i nežno u svakoj varijanti.

Ono o čemu trebate uvek voditi računa jeste da je kod kratke kose (sa ili bez lokni) najvažnija stvar da uvek izgleda zdravo i negovano, jer ćete samo tako uspeti da postignete željeni cilj.

Foto: Pexels

Bilo da se radi o sexy sitnijim loknama ili tek blago prelomljenoj varijanti, redosled je isti - kvalitetan šampon, sušenje, stavljanje omiljenog balzama ili seruma pa tek onda stilizovanje u vidu lokni.

Takođe, vodite se zlatnim pravilom koje glasi: krupne lokne su za postizanje većeg volumena, a one sitnije (ili takozvane blage) možete odabrati za svakodnevnu opciju. Takođe, krupnija varijanta je uvek isplativija ukoliko imate kosu do brade, dok su manje lokne idealne za nešto duži pixie.

#Frizura

#lokne