AKTUELNO

Verujemo u izreku „kako stariš, učiš“, posebno u životnom smislu. Ali ova izreka važi i za stil. Odrastajući i eksperimentišući sa svojim stilom, naučili smo i nešto novo. Šta volimo da nosimo, kako i šta odgovara našem tipu tela.

Ipak, niko nije savršen. Svako od nas se našao u situaciji da kupi novu odeću koja nam ne pristaje savršeno. Dešava se.

Šta učiniti kada vam odeća ne pristaje savršeno?

U tim slučajevima, verujemo da žena treba da ima dobru krojačicu – onu koja ima sposobnost da obradi odeću i prilagodi je vašem tipu tela. Ali, nemaju sve žene vremena ili novca da posećuju krojačice zato predlažemo nekoliko trikova koje možete primeniti kada niste zadovoljni kako vam odeća pristaje.

Ako je haljina ili jakna preširoka

Pronađite aksesoare, poput pojasa i istaknite struk. Odmah ćete stvoriti obline i lepu siluetu, čak i ako je odeća široka.

Ako su pantalone ili suknja široki

Ponovo je pojas u ovom slučaju dobro rešenje. U suprotnom, možete uvući bluzu unutra. Što je tkanina bluze deblja, to bolje, i na taj način bolje pokriva prazninu, nudeći savršeno pristajanje.

Ako bluza ili haljina imaju veliki izrez ili otvor

Zbog dizajna ili zbog veće veličine, odevni predmet možda neće dobro pristajati u predelu dekoltea. U tim slučajevima možete spasiti situaciju noseći majicu ispod ove odeće.

Ako su vam pantalone dugačke

Ako nemate vremena da skratite pantalone, dobro rešenje su štikle. Možete nositi štikle ili platforme, pa čak i blok potpetice. Alternativno, možete eksperimentisati sa stilom pantalona, tako što ćete podviti nogavice na željenu dužinu.

Ako vam trake na haljini padaju s ramena

Fantastičan trik je staviti šal ili prelepu traku oko bretela. Ovo će ih sprečiti da padnu, dodajući dodatne stilske poene vašem izgledu. Vežite šal ili maramu stvarajući predivnu mašnu za još impresivniji rezultat.