AKTUELNO

Starenje kože i bojava bora su neminovni u jednom trenutku, ali da biste produžili period bez njih koža mora da bude dovoljno hidrirana i negovana. Maske koje možete same da npravite su odličan dodatak za negu pored krema.

Pre svega jer su potpuno na prirodnoj bazi i nikako vam ne mogu naštetiti, a osim toga sami ih pravite, pa tačno znate koje sastojke koristite. Uz ove maske vratićete koži oko očiju elastičnost, a tamni kolutovi će biti prošlost.

Bademovo ulje i med

Ova maska će osim hidratacije pomoći i u uklanjaju tamnih podočnjaka i "peglanju" sitnih bora. Za najbolje rezultate koristite je 2 puta nedeljno.Pomešajte jednu kašiku ulja i jednu kašiku meda.Nanesite na predeo ispod očiju i nosite je nekoliko minuta, a nakon toga isperite.

Maska od kafe

Ova maska je omiljenija mnogim ženama. Ona redukuje natečenost oko očiju. Za pripremu vam je potrebna kašičica kafe i kašičica meda.Pomešajte ih i nanesite, a onada ostavite da deluje oko 10 minuta. Nakon toga isperite i možete dodati kremu koju koristite za predeo oko očiju. Ove maske je najbolje nanositi pre odlaska na spavanje.

Autor: Z.L.