AKTUELNO

Mnoge žene su se složile da ova maska "zlata" vredi

Ove vrste maski su super moćne formule koje su obogaćene sastojcima koji će vašu kožu dubinski da očiste, hidriraju i revitalizuju, da joj vrate pH balans i da ishrane i obnove ćelije i stimulišu reparaciju tkiva. Darujte svojoj koži ovakav tretman i učinićete joj mamutski veliku uslugu.

Noćna maska za lice je tehnološki najnaprednija među maskama, takoreći prava gozba za kožu lica, eliksir koji će preko noći u vaš portret uneti više života, boje i svetlosti. Probajte i stavite ovakvu jednu masku da deluje preko noći i obogatite kožu vašeg lica! Bićete iznenađeni kako će se lice preko noći obnoviti i vratiti mu se energija, sjaj i blistavost.

Traganje za dobrom noćnom maskom za lice je kao traganje za zlatnim runom, pa ćemo vam pomoći da saznate nešto više o njima i da pronađete pravo rešenje za sebe.

Kurkuma je poznati indijski začin i jedan od najznačajnijih lekova ajurvedske medicine . Bogata je vitaminima i mineralima i jedan je od najboljih izvora fosfora koji je neophodan za ćelijski rast i reparaciju tkiva.

Foto: Pexels

Lovor ima antiseptičko i antiinflamatorno dejstvo, bogat je vitaminima i prirodni je аntioksidаns. Potrebаn je zа održаvаnje ćelijskih membrаnа i sintezu DNK lanaca i stimuliše metabolizam kože.

Ova maska se jednostavno i brzo pravi, veoma je zdrava i korisna za kožu i daje odlične dugoročne rezultate.

Uputstvo

Iseckajte dva lovorova lista i prelijte sa jednim decilitrom vode. Kuvajte listove desetak minuta, zatim držite još desetak minuta u poklopljenom sudu i nakon toga čaj procedite. U dobijeni čaj od lovora dodajte kašičicu kurkume u prahu i promešajte da se što više rastvori. Dobijeni rastvor nanesite vatom na lice, onako kako nanosite toner. Pre nego što odete na spavanje ostavite da se potpuno osuši na licu.

Masku ostavite da deluje tokom cele noći i ujutru se umijte lice čistom vodom