AKTUELNO

Na najprestižnijem izboru lepote Miss Earth,među jakom konkurencijom od 40 prelepih devojaka iz Srbije,Crne Gore,Severne Makedonije,Hrvatske,Bugarske,Bosne i Hercegovine i Švajcarske,ova prelepa beograđanka ponela je najvredniju titulu Miss Fotogeničnosti Evrope 2022.

Milica je takođe proglašena za Miss Earth Srbije za 2022. godinu i predstavljaće Srbiju na najprestižnijem i najvećem svetskom izboru lepote Miss Earth koji se održava na Filipinima uz direktan televizijski prenos američke televizije Fox,koji uživo gleda više od 2.5 milijardi ljudi širom sveta.

Zajedno sa još 145 drugih učesnica,predstavnica svojih država boriće se za titulu najlepše žene na svetu.

19-godišnja Milica,svojim šarmom i lepotom uspela je da se dopadne publici i žiriju te je pobedom na ovom takmičenju osvojila direktan plasman u finale Miss Evrope koje će se održati narednog meseca u Beču,Austriji.

Foto: Dejan Stanković

Milicin talenat već su primetili velikani modne industrije,te je pozvana od strane Ilijana Rahova,glavnog dizajnera Versace-a da otvori Versace fashion show u Milanu ! Pored toga dobila je poziv da učestvuje i na kanskom i venecijanskom filmskom festivalu,gde će rame uz rame sa holivudskim zvezdama pleniti pažnju svetskih medija na crvenom tepihu.

Njeno lice u narednom periodu krasiće 12 svetskih naslovnica i 140 megabilborda širom Evrope.

Milica je student fakulteta za poslovne studije i pravo,ističe da u slobodno vreme voli da trenira i da joj je želja da kroz modeling putuje svetom i upoznaje različite kulture !

Autor: