AKTUELNO

Uživajte u VIP iskustvu i navijajte sa stilom!

Američki modni brend Tommy Hilfiger pruža priliku ljubiteljima košarke da uživaju u VIP iskustvu i podrže najbolje timove iz regiona koji su se plasirali u uzbudljivu završnicu Aba lige.

Kultni brend na taj način naglašava suštinsku važnost košarke i odaje priznanje njenoj ulozi u povezivanju različitih zajednica.

Sport je oduvek bio neizostavan deo vizije brenda Tommy Hilfiger, što se posebno ističe kroz globalne saradnje poput one sa teniskim šampionom Rafaelom Nadalom i vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom.

Kako da učestvujete?

Potrošači koji u periodu od 16. aprila do 16. maja 2024. ostvare najveću ukupnu kupovinu Tommy Hilfiger artikala iz kolekcije proleće/leto 24, osvajaju VIP ulaznice za sve finalne utakmice ABA lige, koje će se održati u Beogradu.

Prilikom kupovine, potrebno je da skenirate svoju loyalty karticu u okviru Fashion&Friends aplikacije kako biste imali priliku da osvojite nagradu.

Šta možete da osvojite?

Paket od 2 VIP ulaznice za svaku utakmicu finalne serije plej-ofa ABA lige koja se odigrava u Beogradu.

Tommy Hilfiger prodajna mesta

Spisak prodajnih mesta u kojima se realizuje ova kampanja:

• Tommy Hilfiger prodavnice Galerija, Ušće, Rajićeva, Promenada i Forum Niš

• Fashion&Friends prodavnice: Galerija, Ušće, Rajićeva, Delta City, BEO, Ada Mall, BIG Fashion Beograd, Promenada, BIG Fashion Novi Sad, BIG Fashion Pančevo, BIG Fashion Kragujevac, Delta Planet Niš

• Fashion & Friends online shop fashionandfriends.com

Ukoliko imate dilemu šta da obučete za košarkašku utakmicu, donosimo vam predlog stylish odevnih kombinacija iz Tommy Hilfiger kolekcije za proleće/leto 2024. koje će vas izdvojiti kao istinsku ikonu stila na tribinama.

Foto: Promo/Fashioncompany

Majica Jakna Farmerke Patike Torbica Kačket Kaiš

Foto: Promo/Fashioncompany

Sako Top Pantalone Kačket Torbica Kaiš Patike