AKTUELNO

Možda ste već imali priliku da ih osetite.

Uz malo posmatranja možemo da saznamo da li je neko imao seks, a to su potvrdili i naučnici. Naime, postoje signali koje osobu nesvesno odaju.

Evo na šta treba da obratite pažnju.

Treptanje

Brzo treptanje kapcima predstavlja siguran znak je da je osoba upravo imala seks. Treptanje i ubrzano disanje događa se tokom seksa i potrebno je neko vreme da se smiri i sve vrati na normalan ritam. Stručnjaci navode i da je dan nakon seksa treptanje ređe nego kod onih kojima se nije posrećilo. Čudno, ali istinito.

Foto: Pixabay.com

Blistanje

Nakon seksa, žensko telo preplavi estrogenski talas, a to uzrokuje veći sjaj u očima i blistavu kožu. Zbog uzbuđenja dolazi do povećanog krvnog pritiska, što traje oko dvadesetak minuta. Zahvaljujući tome, naše usne takođe nabubre, veće su i crvenije nakon vođenja ljubavi.

Stopala

Na ovo možete obratiti pažnju samo leti, kad se nose otvorene cipele u kojima se vide nožni prsti. Nakon orgazma, mali prst na levoj nozi se zacrveni. Seksolog Trejsi Koks, između ostalog, navodi i da mali prst na nozi predstavlja seks, a onaj pored njega ljubav. Ako neko ima veliku razliku u veličini ta dva prsta, to znači da je u pitanju ljubitelj neobaveznog seksa.

I. P.

#Brak

#Ljubav

#Prevara

#Seks

#Veza

'