AKTUELNO

Izgleda da nije baš sve kao što mislimo…

Iako je svaki brak drugačiji, a odnosi između partnera ne mogu da se upoređuju, poslednje istraživanje sprovedeno na uzorku od 300 parova otkrilo je zanimljive podatke.

Uz brojne životne obaveze i probleme, decu i posao, vrlo je teško sačuvati savršen odnos sa partnerom, prepun emocija i strasti. To dokazuju odgovori brojnih žena na pitanje: „Koliko često vode ljubav?“.

U anketi sprovedenoj na više od 300 parova različite životne dobi, otkriveno je da gotovo polovina (47 posto) vodi ljubav jednom nedeljno, a njih gotovo 10 posto to čine samo dva puta mesečno.

- Žene u braku koje govore da im seks sa partnerom jednom nedeljno ili dva puta mesečno savršeno odgovara, zapravo nisu nikakva retkost. Razlog toga su upravo životne prepreke, stres i obaveze zbog kojih seks vrlo brzo može postati predvidljiv pa čak i dosadan - objašnjavaju stručnjaci.

Isto tako, istraživanje je potvrdilo da ako što ređe vodimo ljubav, to će nam strast i potreba za istim postajati sve manja i manja.

Zanemarivanje strasti i manjka intimnosti, što je u poslednje vreme sve češće prisutno između partnera, često dovodi do preljuba, pa čak i razvoda.

#Brak

#Seks

#Žena

'