AKTUELNO

Ako ni same niste ljubitelj frajera koji se ponašaju nezainteresovano, onda ni vi nemojte biti takve.

Bilo da je reč o prvom ili trećem sastanku, ovi pogrešni potezi bi mogli da vas koštaju potencijalno dobrog partnera.

Žurite

Iako vam se možda čini da se toliko dobro razumete i da ste se kroz nekoliko početnih sastanaka odlično upoznali, nemojte brzati. Ni u upoznavanju s prijateljima (ili još gore - roditeljima), a niti s prvim vođenjem ljubavi. Ako vam je zaista suđeno, sve će se dogoditi u svoje vreme.

Previše ispitujete

U redu je biti znatiželjan, ali sve ima svoje granice. Nemojte zadirati u intimna ili porodična pitanja već na prvom sastanku, pustite da se i takve teme dogode spontano.

Glumite ledenu kraljicu

Ako ni sama nisi ljubitelj frajera koji se ponašaju nezainteresovano, onda nemojte ni same biti takve. Ne govorimo da treba da mu šaljete milion poruka dnevno, ali nemojte ignorisati njegove pozive ili poruke, pogotovo ako želite nekakvu budućnost s njim.

Foto: Pixabay.com

Flertujete s drugima

Smeškate se konobaru, ispitujete frajera za stolom pored o njegovom psu... Ako ne možete zamisliti kako bi se on mogao osećati u takvim okolnostima, samo zamislite da je situacija obrnuta.

Pričate o bivšima

Da nešto odmah razjasnimo: ako još uvik imate potrebu neprestano pričati o vašem bivšem dečku, možda je ipak najbolje da najpre raščistite tu situaciju, a tek onda krenete u potragu za novom ljubavi.

Brbljate samo o sebi i prečesto gledate u mobilni

Osim što ćete ispasti egoiste, još ćete biti i nepristojne! Naravno da se na sastancima na početku upoznajete i da morate pričati o sebi, ali ako mu ne dopustite da dođe do reči ispasšćete opsednute same sobom. Što se tiče mobilnog, možda bi bilo najbolje da ga za vreme sastanka ostavite u torbici ili džepu.

#Greška

#Ljubav

#Sastanak

'