AKTUELNO

Sredstvo za ispiranje usta ubija bakterije, kako iz usta tako i sa drugih površina u kući.

Vodica za ispiranje usta obično se koristi za osvežavanje daha i ubijanje bakterija u našim ustima, međutim ona može imati i neke druge namene.

Foto: Pixabay.com

Zbog svojih antibakterijskih svojstava i svežine, voda za ispiranje usta može da se koristi za čišćenje različitih površćina u našim domovima. Mašinu za pranje veša možete čistiti vodom za ispiranje usta, dezinfikovati sanitarije, očistiti odvodne kanale i čak produžiti vek trajanja svežeg rezanog cveća!

U bubanj veš mašine stavite 300 ml vodice za ispiranje usta. Upalite mašinu i neka uradi jedno pranje. Vaša veš mašina će biti čista i sveža.

Takođe ovim sredstvom možete čistiti i svoju wc šolju. Wc šolju poprskajte vodicom za ispiranje usta i ostavite da odstoji 30 minuta. Četkom za wc izribajte šolju. Pustite vodu. Šolja u toaletu će biti čista i bez bakterija.

Foto: Burst

Uz pomoć vodice za ispiranje usta možete odčepiti i vaše odvode. U odvod stavite vodicu za ispiranje usta, pustite da odstoji tridesetak minuta i pustite jak mlaz vode kako biste isprali vodicu i pročepili vaše odvode.

Ako ste ljubitelj cveća u svom domu morate znati ovaj trik kako bi vam ono trajalo što duže. Vazu za cveće napunite vodom. Stavite jednu kašičicu vodice za ispiranje usta. Ubacite cveće. Zahvaljujući ovom triku vašem rezanom cveću produžćete život.

#Kuća

#Čišćenje

'