AKTUELNO

Urinarne infekcije su veoma česte, kod oba pola. Međutim, oboljevanje kod žena češće je u odnosu na muškarce zbog anatomije urinarnog trakta.

Žene imaju kraću uretru, spoljni mokraćni kanal, koji je pogodan za lakši i brži razvoj infekcije. Tipični simptomi urinarnih infekcija su: učestalo mokrenje, čest nagon za mokrenjem, bol i peckanje pri mokrenju, potreba za mokrenjem noću, osećaj nelagodnosti u donjem delu stomaka, ponekad povišena telesna temperatura.

Utisept je prirodni uroantiseptik, pravo rešenje za akutne i ponavljane infekcije urinarnog trakta. Aktivna komponenta Utisept kapsula je Ellirose™, ekstrakt hibiskusa dobijen patentiranim procesom ekstrakcije iz biljke Hibiscus sabdariffa.

Utisept® ispoljava značajnu antimikrobnu aktivnost, u urinarnom traktu, na uzročnike više od 95% urinarnih infekcija, što je potvrđeno kliničkim studijama. Utisept® kapsule smanjuju učestalost ponavljanih urinarnih infekcija za čak 77%, pouzdane su za dužu primenu, pri čemu ne postoji rizik od razvoja rezistencije. U zavisnosti od težine urinarne infekcije, Utisept se može primenjivati samostalno i u kombinaciji sa antibioticima.

Foto: Pixabay.com

UTISEPT®

- ispoljava značajnu antimikrobnu aktivnost na najčešće uzročnike urinarnih infekcija

- već nakon 24 sata od primene ublažava simptome urinarnih infekcija-bol, peckanje, učestalo mokrenje i neprijatan miris urina

- prevenira urinarne infekcije

- smanjuje incidencu ponovljenih urinarnih infekcija

Utisept® je namenjen odraslima i deci iznad 7 godina starosti.

Komforno doziranje: Dva puta dnevno popiti po jednu kapsulu.

#Zdravlje

#urinarna infekcija

'