AKTUELNO

Na polaznoj tački, sa koje se kreće u nezaboravnu avanturu raftinga rekom Tarom, na svega 300m od magistralnog puta Podgorica-Sarajevo, u neposrednoj blizini ušća tri reke: Tare, Pive i Drine, nalazi se Rafting kamp „Modra Rijeka“, dobitnik velike zlatne medalje na 50. Međunarodnom sajmu turizma koji je održan u oktobru 2017. godine u Novom Sadu.

Ova turistička oaza od 2007. godine predstavlja mesto gde se sjedinjuju mir, harmonija i uživanje u netaknutoj prirodi najlepšeg dela Crne Gore sa adrenalinom i ekstremnim sportovima poput raftinga rekom Tarom, kanjoninga, jeep safari tura oko Durmitora, biciklističkih i pešačkih tura, ribolova, zip line tura i ostalih sportova. Lokacija Rafting kampa Modra reka je idealna, u samom srcu Šćepan Polja, na mestu odakle počinje i gde se rafting Tarom završava, a gde je svim gostima obezbeđen besplatan parking i besplatan wi-fi. (Ocena lokacije na bookingu 9,8).

Foto: Promo.

Foto: Promo.

Foto: Promo.

Kapacitet Rafting kampa Modra rijeka je oko 80 mesta u drvenim kućama i bungalovima sa kupatilima i terasama. Smeštajni kapaciteti su maksimalno sređeni i sadrže sve ono što je neophodno za odmor i uživanje u prirodi i avanturističkim turama koje Kamp nudi.

Foto: Promo.

Foto: Promo.

Restoran Rafting Kampa Modra Rijeka raspolaže sa 150 mesta raspoređenih u unutrašnjem delu, natkrivenim i otkrivenim terasama. Poseban ugođaj za sve naše goste i ljubitelje raftinga na Tari predstavlja služenje obroka na najlepšoj terasi, na samoj obali reke. Ugostiteljski tim Kampa se brine o pripremanju nacionalnih specijaliteta u kuhinji koja 24h dnevno nudi raznovrsna jela (gurmanska, vegetarijanska, bezglutenska kao i ostala jela po Vašem izboru). Skoro svi proizvodi su organskog porekla, nabavljeni od lokalnih uzgajivača i proizvođača.

Foto: Promo.

Foto: Promo.

Više informacija o cenama i sadržajima paketa možete videti na sajtu www.monteriver.com ili na instagram stranici rafting_tara_modra_rijeka .

Foto: Promo.

Ako planirate porodičan odmor, produženi vikend kao kratak predah, poslovni skup, team building, posetite naš sajt, pišite nam na mejl reservationrafting@gmail.com ili nas pozovite na broj telefona +382 67 017 419.

Foto: Promo.

Foto: Promo.

Rafting Kamp Modra Rijeka će opravdati i nadmašiti sva vaša očekivanja!

#Reka

#Tara

'