AKTUELNO

Ovaj modni komad svaka žena treba imati u svom ormaru, a mi vam donosimo šik i trendi načine kako da ih kombinujete!

Ovaj odevni predmet idealan je za različite prilike, a zavisno od kombinovanja izvrsno pristaje poslovnim kombinacijama, ali i onim svečanim. Bela košulja i farmerice omiljeni su par svih casual kombinacija jer su poput praznog slikarskog platna izvrsna podloga za kreiranje modnih kombinacija inspiriranih različitim stilovima. No, često se nađemo u kolotečini i iznova biramo proverene kombinacije koje nam ubrzo dosade. Stoga vam mi donosimo tri načina na koje ovoga leta možeš nositi belu košulju i prekinuti stilsku monotoniju.

1. Košulja kao haljina

Oversized belu košulju vrlo lako možeš pretvoriti u mini haljinu ako joj pridodaš tanki kaiš oko struka kojim ćeš naglasiti siluetu tela. Ukoliko ipak preferiraš upečatljive modne dodatke odluči se na kaiš s velikom kopčom koja će predstavljati vizuelno središte kombinacije. Odabir ostalih modnih detalja, torbi i cipela kojima ćeš upotpuniti ovu modnu kombinacijiu isključivo zavisi od tvog ukusa. Ako ne poseduješ ovakvu košulju u svom ormaru lako je možeš pozajmiti iz partnerovog, očevog ili bratovog ormara. Jer baš kao i u ženskom, bela je košulja modni klasik i u muškom svetu.

2. Košulja kao top

Umesto da zakopčaš košulju zaveži njene krajeve u jednostavan čvor ili mašnu te na taj način kreiraj top. Ova malena promena može delovati vrlo efektno i svakom stajlingu dati dozu inovativnosti. Lako ju možeš kombinovati s farmericama, letnjim pantalonama i suknjama, a idealna je za letnje večernje izlaske i ispijanje koktela u dobrom društvu. A i jedno je sigurno - u ovoj modnoj kombinaciji ćeš vrlo lako odoleti letnjim vrućinama.

3. Košulja kao kaftan

Ako kod kuće imaš staru belu košulju koja ti je prevelika ili koja je zaradila nesrećnu mrlju te si je zbog toga prestala nositi udahni joj novi život tako da od nje napraviš letnji kaftan. Kada se zaputiš na plažu možeš je obući na kupaći kostim. Ovu modnu kombinaciju upotpuni torbom, naočarama, papučama i trendi šeširom. Osim što je vrlo udoban, ovaj outfit za plažu je i vrlo fotogeničan pa nas ne čudi što je čest odabir modnih blogerki.

View this post on Instagram

Say cheeeeeeese

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

#moda

'