AKTUELNO

Paris Fashion Week je mesto gde je naš proslavljeni dizajner Bata Spasojević započeo proslavu dvadesetogodišnjice postojanja brenda Individual kao i dvadesetpetogodišnjice rada.

Najnovija kolekcija Trezor je u gradu svetlosti pobrala simpatije publike kao i odlične kritike nekadašnjeg čelnika kuće Žan Pol Gotje, Donalda Potarda kao i Emerika Fransoa, poznatog francuskog dizajnera. Nakon pariške premijere, Bata je najnoviju kolekciju predstavio i domaćoj publici u Novom Sadu na Serbia Fashion Week-u. Ovacije publike su najavile i nagradu od strane Nacionalne Modne Komore Srbije za najbolju kolekciju u 2019. godini.

Foto: Svetlana Braun

Foto: Svetlana Braun

Usledila je nagrada za najboljeg dizajnera godine, koja je dodeljena Spasojeviću na regionalnom događaju Deluxe Awards koji je i ugostio neke od najuspešnijih ljudi iz Srbije.

Foto: Svetlana Braun

Foto: Vuk Đermanović

Proslava dvadesetpetogodišnjice karijere nakon Pariza i Novog Sada, seli se i u Beograd i to na Fashion Selection gde će mnogobrojni modni kritičari, poznate ličnosti i ljubitelji Batinih kreacija moći da uživaju upravo u ovoj nagrađivanoj kolekciji. Prepoznatljivi segmenti i ideje koje prožimaju 25 godina Batinog rada, kompletiraju najnoviju Trezor muško-žensku kolekciju za jesen/zimu 2019-2020. Splet luksuznih materijala, crne boje, kože, eko krzna, odiše šikom Pariza, a upotpunjuju ga efektna obuća, torbe, nakit i ostali aksesoari. Kao što smo i navikli, Bata nam uvek upotpuni celokupni modni doživljaj i muzičkim elementom, pa će tako biti i ovaj put. Hurricane popularni trio koga čine Sanja Vučić, Ksenija i Ivana Nikolić, uveličaće ovaj modni događaj sezone.

Foto: Svetlana Braun

Batina revija je zakazana za 4. novembar u BelExpo Centru od 21h.

#Bata Spasojević

'