AKTUELNO

I sa njima ćete uvek biti u centru pažnje.

Kada čak i na nedelji mode u Kopenhagenu možemo da primetimo princip "više je bolje" jasno je koliko je sati. Ne mislimo da je minimalizmu kraj ali lepo je znati da se stilske opcije umnožavaju.

Maksimalizam je jedna od ključnih reči sezone. Najsigurniji prvi korak jeste kaput koji će vas dovesti u centar pažnje svojom bojom (ili kombinacijom više njih) ali i veličinom - predlažemo ili oversized modele ili maksi dužinu. Over the top pletiva su sledeći korak, a odatale već možete i sami. Uz našu malu pomoć, naravno.

Kaput u centru pažnje

Upadljivi jaki printovi i jarke boje osvojili su srca street style seta i privukli pažnju fotografa koji ih prate. Od neon kombinacija od veštačkog krzna preko predimenzioniranog karoa pa sve do kišnih mantila u drečavim bojama i printovima, okačite svoje "dosadne" kapute u ormar i razigrajte se u nečemu sa upadljivijim karakterom.

Pantalone sa zmijskim printom

Svaka jesen sa sobom donosi animal dezene ali ove smo prevazišli klasične "leopard" čizme. Pantalone od lakovane zmijske kože (ili da budemo pricizniji od sintetika sa tim efektom) možete nositi i u klasičnim bojama i u nekoj od neočekivanihh nijansi, a dodatne poene dobijate ako ih uparite sa nekim kontrastnim gornjim delom.

Meka mekša najmekša torba

Pravo ili veštačko, krzno se ove sezone nosi direktno pod rukom i mami vas da ga zagrlite na hladnoći. Prirodnih nijansi ili veštački bojene, zamislite ove komade kao svoje nove ljubimce i nosite ih svuda sa sobom.

Džemper

Najbolji džemperi sezone su i oni najrazmetljiviji. Aplikacije, dezeni, rese, kristali čak i perje igraju ulogu u ovoj modnoj jednačini. Nosite ih od ujutro do uveče, ali ako se baš bojite da ćete zveckati na ulici dovoljno je da se odlučite za neku od mnogih ludački dobrih kombinacija boja.

#Zima

#moda

'