AKTUELNO

Poslednji dani decembra donose čuveno pitanje "Gde za Novu godinu?". Ako se još uvek niste odlučili, a razmišljate da najluđu noć provedete van Srbije Pink.rs ima nekoliko zanimljivih predloga.

Ponuda je raznovrsna, a su cene za


one koji su čekali poslednji trenutak nešto veće.  

Najpopularnija su putovanja sa dva noćenja i doručkom, novogodišnjom večerom ili zabavom na gradskom trgu u Italiji, Mađarskoj, Češkoj, Grčkoj i Turskoj. Takvih ponuda definitivno ima najviše.

Beč najjeftiniji 

Beč je godinama među najpopularnijim destinacijama za turiste iz Srbije, posebno zbog velikog novogodišnjeg vašara. Jednodnevni izlet je nešto manje od 40 evra, dok je za dva noćenja sa doručkom u glavnom gradu Austrije potrebno izdvojiti 155 evra. U,cenu je uračunat i prevoz. 

Foto: Unsplash.com

U Temišvar za 59 evra 

Među jeftinijim novogodišnjim aranžmanima su i ponude za Temišvar. Za organizovani prevoz sa noćenjem i doručkom potrebno je izdvojiti 59 evra. Od evropskih gradova izdvajaju se i Budimpešta, Krakov, a zatim Sofija i Prag.

Na primer, za aranžman za Prag, koji obuhvata autobuski prevoz i tri noćenja sa doručkom, potrebno je 115 evra. 

Foto: Pixabay.com

Doček Nove godine u Istanbulu može da se rezerviše po dosta pristupačnim cenama. Tri noćenja i razgledanje grada u prazničnoj atmosferi je 139 evra. 

Skromna suma je potrebna i za doček Nove godine u Solunu. Aranžman sa dva noćenja i autobuskim prevozom je oko 100 evra, dok je Atina od 179 evra u zavisnosti od broja noćenja. 

Bogata ponuda za severnu Italiju

Severna Italija je nešto skuplja, ali su aranžmani sadržajniji i, čini se, nešto naporniji, jer predviđaju obilazak više mesta.  

U ponudi je Milano sa dva noćenja, a cena aranžmana je od 129 evra, novogodišnje putovanje u Veneciju je 109 evra, dok je odlazak u Rim za Novu godinu oko 200 evra. U pitanju je prevoz autobusom. 

Foto: Pixabay.com

Avionski prevoz povećava cenu.

Putovanje avionom u Madrid je 599 evra, sa pet noćenja, Moskva je jeftinija za 10 evra, a za pet noćenja u Rimu, uključujući i najluđu noć, potrebno je 460 evra.

Foto: Pixabay.com

Egzotične destinacije skupe?

Za one sa dubljim džepom u ponudi sui  daleke egzotične destinacije. Izbor je velik, a među najpovoljnijim novogidšnjim aranžmanima u toj kategoriji je Tajland od 1050 evra. Sledi Bali za koji treba izdvojiti 1350 evra, dok će oni koji žele da najluđu noć provedu na Kubi morati da izdvoje 1550 evra, a za Šri Lanku i Maldive je potrebno 200 evra više. 

Foto: Pixabay.com

#Nova godina

#Putovanja

'