AKTUELNO

Ako imate utrisak da vam osećanja nisu uzvraćena, ili bar ne u meri u kojoj biste vi želeli, postoji nekoliko stvari na koje bi trebalo da obratite pažnju.

Želja za "idealnom" vezom ponekad nas vodi u velika razočaranja. Kad smo u "ružičastoj" fazi zaljubljenosti, teško nam je da primetimo male signale da druga strana ne deli naša osećanja.

Bračni terapeut i ekspert za veze i partnerske odnose, Indija Kang za "Dejli mejl" otkriva koja tri ključna znaka već u ranim fazama veze mogu da ukažu da vaš partner ne oseća isto što i vi.

"Komplikovano je"

- Ljudi ponekad svoju vezu opisuju kao "komplikovanu". Svaki put kad to čujem, pomislim "O, ne..." Jer, uvek se ispostavi da drugi partner ne deli emocije osobe sa kojom razgovaram - kaže Kangova. Drugi signali koji ukazuju da nije sve kako biste vi želeli da bude su i uzdržanost partnera, kao i osećaj da ste stalno u nekom "toplo-hladno" režimu.

Partner je nedostupan

Ako vam ne odgovara na poruke, ne javlja se kad ga zovete, ako odbija pozive i to se ponavlja iz dana u dan, onda to ne možete pripisati "gužvi na poslu". To prosto znači da vašem partneru nije stalo ni do vas, ni do vaše veze. U principu, uvek bi trebalo da znate kakvi su vaši zajednički planovi, kad ćete se videti sledeći put. Zaljubljeni žele da provode vreme jedno sa drugim, i planiraju viđanja i raduju im se.

Nije vas upoznao sa porodicom i prijateljima

Ovo je očigledan znak, ističe Kangova. Kad ste srećni i zaljubljeni, imate potrebu da to objavite "celom svetu", a najprirodniji potez je da osobu koja vam je ukrala srce predstavite najbližima. Ako se mesecima viđate sa nekim i niste upoznali ama baš nikoga od njegovih prijatelja, kolega ili članova porodice, vreme je da "povučete ručnu".

#Ljubav

#Partner

#Znakovi

'