AKTUELNO

Opremite garderober komadima koji odišu duhom 80-ih godina i bićete spremne da uz minimalan napor zablistate u svakoj prilici.

Trendovi upravo iz ove dekade su se u velikom broju vratili na modnu scenu. Tih godina bili su popilarni puf rukavi, naramenice, jarke boje, upečatljivi materijali i ženstvenost pre svega.

Vreme je da bacite pogled na to što je trenutno aktuelno i pronađete komad koji je po vašem ukusu. Verujemo da ćete se zaljubiti u gotovo sve. Uz njih svaki autfit dobija zanimljivu notu.

Top sa puf rukavima

Nezaobilazan ove sezone, top sa predimenzioniranim rukavima. U ovom komadu struk automatski postaje vizuelno uži. Osim toga neodoljivo asocira na leto, a u njemu nećete proći neopaženo.

Mini haljina sa puf rukavima

Svaka dama koja zna šta je dobar stil izabraće ovu haljinu. U njoj figura izgleda fenomenalno, a vrlo je efektna. U njoj ćete ostaviti utisak zabavne i smele osobe.

Upečatljiv nakit

Idealan aksesoar koji će začiniti celu modnu priču su upravo velike minđuše. U ovom slučaju neka vaš izbor budu alke, koje savrešeno opisuju duh 80-ih godna.

Plišane torbe

Pliš je vrlo popularan ovih dana, a torba od ovog materijala odlično izgleda. Ovaj ženstveni komad mora da se nađe u vašem garderoberu.

Rajf za kosu

Ovaj aksesoar za kosu je postao pravi hit. Ne postoj dama koja nije pala na njega. Popularne su sve boje i svi materijali. Od onih plišanih, do ukrašenih biserima, svi dolaze u obzir. Mali detalj koji će upotpuniti ceo stajling.

Platforme 

Nismo ih viđali nekoliko godina, ali ove zime su ponovo postale aktuelne. Cipele sa platformom su jedne od najudobnijih. U njima ćete bez problema moći da provedete i nekoliko sati. U obzir dolaze i sandale u kombinaciji sa tamnim čarapama i haljinom.

Predimenzionirani sakoi

Sakoi i odela su broj jedan ove zime. Za dnevne varijante iskombinujte sako i farmerke, a za večernje prilike obucite sako umesto haljine. Morate da priznate da takav stajling moćno izgleda.

Plišane haljine

Pomenuli smo već da se pliš vratio na velika vrata. Osim torbi i plišane haljine su osvojile srca dama. Idealna varijanta za noćni izlazak.

#moda

#retro

'