AKTUELNO

Trikotaža nam se vratila na mala vrata, ali, kako je oličena u vidu predimenzioniranih džempera, nije mogla da ostane nezapažena.

Trikotaža nam se vratila na mala vrata, ali, kako je oličena u vidu predimenzioniranih džempera, nije mogla da ostane nezapažena. Pogotovo što su takvi džemperi dobili više namena.

Tako su ove zime veoma popularni džemperi-haljine, koje možete da nosite uz farmerke ali i samo preko čarapa, uz čizme čija dužina prelazi kolena. Nećete pogrešiti ako se opredelite za potpuno ravan ili model asimetričnog kroja. Moderni su, takođe, džemperi-kaputi, oni koje možete da odenete samo preko majice ali, zbog debljine, i preko sakoa, jakni ili debelih rolki. Na taj način preuzimaju ulogu najtoplijeg odevnog predmeta.

Da biste do kraja ispratili ovaj trend, birajte modele u žutoj, tirkiznoj, boji cimeta, meda, rđe... I, ako je moguće, tkane u animal dezenu, koji je ove sezone jedan od vodećih na modnoj sceni. Pod uslovom da ste ispoštovali ovaj savet, za vrhunski trendi izgled potrebni su vam još samo dobar par obuće i odgovarajuća torba.

#Džemper

#Haljina

#moda

'