AKTUELNO

Influenserka Tami Hambrov je pokazala sve svoje atribute u oskudnoj odevnoj kombunaciji koja je izazvala oprečne komentare.

Od kada se pojavila na tržištu mode "gola" haljina je postala apsolutni hit među javnim ličnostima. Nakon što su je poznate dame proslavile na crvenom tepihu, ovaj izazovan komad je odlučila da obuče i australijska manekenka Tami Hembrov.

Dvadesetpetogodišnja Tami, koja ima neverovatnih 10 miliona pratilaca, za jedan večernji izalazak u Njujorku odabrala je neobičnu belu haljinu koja, na prvi pogled izgleda, kao da je iscepana, odnosno da joj nedostaje kompletan jedan deo.

Haljina sa rolkom i dugim rukavima je nadograđena upečatljivim detaljima - prorezom na predelu struka i grudi koji otkriva njeno bujno poprsje. Ali to nije sve...S obzirom da je reč o "goloj" haljini, prorez seže skroz do njenog struka i kompletno otkriva njenu levu stranu tela.

View this post on Instagram

You would have sworn she was an angel huh

A post shared by Tammy 🐚 (@tammyhembrow) on

Atraktivna Tami je u ovoj modnoj kombinaciji izazvala lavinu komentara na Instagramu, a većina se složila da iako nosi haljinu izgleda kao da je gola.

- Nadam se da ne duva vetar. Nikada ne bih mogla to da obučem - napisao je jedan korisnik Instagrama.

- To je stvarno previše. Kako se uopšte ta kreacija može nazvati haljinom? - dodao je drugi.

- Kao da nemaš ništa na sebi - komentar je njenog pratioca.

#moda

'