AKTUELNO

Mnogi ih nisu podnosili.

Da, više puta smo se uverili u moć starih, dobro poznatih modnih komada, koji često oživljavaju u svetu modne današnjice. Navikli smo da se moda ponavlja i kako kažu „samo se vrti u krug“, a to se dešava otprilike na svakih dvadesetak godina, verovali ili ne.

Da li vam se ikada dogodilo da obučete nešto i čujete reakcije starijih ukućana da su to oni nekada nosili i da je to davno bilo popularno, čak tokom njihove mladosti? Upravo je i sada došlo vreme za povratak starih modnih trikova. Moramo priznati da ih nismo očekivali, ali Bela Hadid nam je dokaz da nam oni već uveliko kucaju na vrata. Kome drugom da verujemo nego jednoj od najuticajnijih manekenki?

Suknje i farmerice niskog struka su vladale 2000. godina, a danas ih skoro nijedna devojka ne voli. Farmerice krojene sa dubokim strukom nam izdužuju figuru, noge i mnogo su udobnije, za razliku od plitkih. Nismo mogli ni da zamislimo da će ikada ponovo biti aktuelne, ali izgleda da Bela Hadid ovaj odevni komad vraća u trendove današnjice.

Ono što nam je takođe privuklo pažnju, a važe za jedne od najomraženijih, to su naočare sa providnim staklima u boji. One su takođe bile aktuelne pre 20 godina, a da li će ovo leto ponovo zavladati modom, ostaje nam da vidimo. Izgleda da Bela uživa u njima.

View this post on Instagram

@lala__takahashi 🧚🏻

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Kada je reč o kosi, sećate li se da smo nosili vezan rep sa puštena dva pramenčića koji nam uokviruju lice? Poslednjih dana na društvenim mrežama možemo videti mnogobrojne trendseterke koje umesto pramenova nose dve pletenice, ali ako je verovati Beli Hadid, i ovaj beauty trik nosiće se i ove prolećne sezone.

#moda

#trend

'