Napravite ovaj recept za doručak ili večeru, sigurni smo da će cela porodica uživati
Sastojci za testo:
200 grama integralnog brašna,150 grama krem sira, 3 kašike maslinovog ulja, so
Sastojci za nadev:
2 komada tunjevine iz konzerve,100 grama pečuraka,2 glavice ljubičastog luka,200 grama pasiranog paradajza, 200 grama narendanog siracrne masline, origano, smeđi šećer, biber,so
Priprema:
Procedite tunjevinu, a peršun, ljubičasti luk i pečurke naseckajte.Integralno brašno pomešajte s pola kašičicee soli, dodamjte krem sir, maslinovo ulje i 5 kašika hladne vode, te umesite testo.Rernnu zagrejte na na 200 Celzijusa, a tepsiju u kojem ćemte peći picu obložite papirom za pečenje.Testo izvaljajte i položite ga u tepsiju obložen papirom za pečenje.Dok testo odmara, vi pripremite nadev tako što ćete u jednu posudunarendati sir, a u drugu dodati 2 konzerve oceđene tunjevine.Zatim u posudu s tunjevinom dodajte pasiran paradajz, luk naseckan na sitne trakice, peršun, so, origano, smeđi šećer i biber, te dobro promešajte.Smesu ravnomerno rasporedite po testu, preko smese dodajte naseckane pečurke, te stavite u rernu da se peče na 200 Celzijusa 30 minuta.Nakon toga, picu izvadite, dodajte crne masline, po želji ukrasite svežim bosiljkom i poslužite.
<