AKTUELNO

Na mestu nekadašnjeg starog hotela Zvezda, u samom srcu Vrnjačke Banje, na 12.000 m2, prostire se se velelepni hotel Zepter- oaza uživanja i odmora.

Foto: Promo/Zepter Hotel

Prostrane i udobne, kompletno renovirane sobe, ljubazno osoblje i izvrsna hrana, pokazuju zašto je ovom kompleksu godinama dodeljivana zlatna medalja srpskog banjskog turizma. Ovaj hotel sa 4* pored 120 soba, 2 restorana i letnje terase, poseduje i prostran parking rezervisan za goste hotela.

Foto: Promo/Zepter Hotel

Ljubiteljima vrhunskog spa ugođaja na raspolaganju je Spa&Wellness centar koji sadrži zatvoreni bazen sa mineralnom vodom, saunu, đakuzi, Fittnes centar i centar za masažu.

Foto: Promo/Zepter Hotel

Zepter hotel u Vrnjačkoj banji važi za drugi najveći kongresni kapacitet u Srbiji i raspolaže sa do 1400 kongresnih mesta.

Foto: Promo/Zepter Hotel

Sve sobe i prostorije Zepter Hotela opremljene su uredjajem Therapy Air iOn - najboljim prečišćivačem vazduha na globalnom tržištu (Nemačka 2016, 2019, 2020 i 2021. godine expertentesten.de), koji je sertifikovan da eliminiše sve zagađivače u zatvorenom prostoru uključujući i korona virus !

#Hotel Zepter

#Vrnjačka banja