AKTUELNO

Ako najviše volite da jedete meso za ručak ova kombinacija će biti odlična za vaš obrok

Sastojci: 150 g svinjetine, 150 g teletine, senf, 2 kašike ulja, 150 g crnog luka, 150 g paprika iz turšije, kašika paradajz-pirea, malo supe od mesa, gustin po potrebi.

Foto: Pixabay.com

Priprema: Obe vrste mesa iseckajte na komadiće, pa ih nabodite na drvene ili metalne ražnjiće. Premažite ih uljem i ostavite da odstoje oko sat. Potom ih namažite senfom i ispecite na roštilju. Alternativa je gril tiganj odnosno gril toster.Oljuštite crni luk i isecite ga na krupnije kocke. U tiganju zagrejte malo ulja i propržite luk, pa dodajte paprike iseckane na kockice. Umešajte kašiku paradajz-pirea, nalijte malo supe, posolite i začinite tucanom paprikom. Kuvajte dok se sos ne zgusne. Ako je mućkalica ređa, dodajte malo gustina.

Autor: Pink.rs

#mućkalica