AKTUELNO

Čitanje čovekovih misli može biti prilično teško, pogotovo ako je momak stidljiv. Pa ako želite da znate da li vas momak potajno privlači, onda pripazite na govor tela.

Dakle, vas dvoje ste prijatelji dugo vremena i ne možete a da ne primetite nagli pomak u njegovom ponašanju prema vama. Sumnjate da je ova smena zato što ga potajno privlačite, ali niste sigurni. Pokušaj čitanja čovekovih misli može biti prilično frustrirajući i težak! Možete teško da pokušate da otkrijete njegove namere i osećanja.

Štaviše, ako je momak stidljiv, onda može biti prava zagonetka za rešavanje. Dakle, da bismo okončali vašu frustraciju i neznanje, imamo za vas 4 znaka govora tela na koja morate paziti da biste ga znali da li ga tajno privlačite.

Foto: Pexels

Crveni se u tvom prisustvu

Momci obično nisu ti koji se crvene. Obično su prezauzeti pokušavajući da izgledaju mačo i muževno. Dakle, ako se momak zacrveni oko vas i postane malo nervozan, to je zato što ga privlačite i postaje samosvestan pred vama.

Postaje napet kad se družiš sa drugim momcima

Kad god razgovarate sa drugim momcima, iznenada mu postane napeto i nelagodno. Postaje ljubomoran i ne sviđa mu se što obraćate pažnju na druge momke. Momak će to učiniti samo kad gaji osećanja prema vama i potajno ga privlačite.

Uvek popravlja kosu kada ste u blizini

I momci postaju svesni svog izgleda, baš kao i devojke. Kada im se devojka sviđa i žele da je impresioniraju, oni ulažu dodatne napore kako bi izgledali najbolje. Dakle, ako momak popravlja kosu oko vas, to je definitivan znak da ga privlačite i želi da izgleda što privlačnije.

#Ljubav

#Muškarci

#privlačnost

#žene