AKTUELNO

Mnogi od nas imaju potrebu da ispričaju sve probleme svojim prijateljima. Bez obzira na to kakve je prirode problem, osećamo se bolje kada se poverimo onima koji nas najbolje razumeju, a najčešće ipak razgovaramo o ljubavnim problemima.

Međutim, mnogi stručnjaci smatraju da bi neki detalji iz veze ipak trebalo da ostanu između partnera i ne bismo smeli da ih delimo s drugima.

Svađe sa porodicom svog partnera

Svi ponekad imamo neku zamerku na ponašanje npr. svekrve ili jetrve, ali to bismo trebali da zadržimo za sebe. Ljudima je u prirodi da zauzmu defanzivni stav kada je u pitanju njihova porodica, a vi nikada ne možete da zne hoće li komentar koji ste nekome ispričali u poverenju doći do partnera ili porodice i izazvati zamerke.

Foto: Pixabay.com

Partnerova seksualna fantazija

Fantazije bi trebalo da budu tajna jer se radi o najintimnijem delu seksualnog života. Ponekad partnerima trebaju godine da bi ih poverili i očekuju da to ostane vaša zajednička tajna, a ne tema rasprava.

Privatna informacija

"Molim te da ovo ostane među nama", je rečenica koja nas obavezuje na čuvanje tajne. Bez obzira na to o čemu se radi, ako nas partner zamoli za diskreciju, onda smo dužni da poštujemo njegovu želju.

Lična neprijatnost

Informaciju o lošem zadahu ili nogama neprijatnog mirisa zadržite za sebe. Tačnije, na pristojan način recite partneru šta vam smeta jer bi to trebalo da čuje samo on, a ne vaše prijateljice.

U pitanju su problemi koji se mogu rešiti i nema potrebe za stvaranjem neprijatnih situacija, pogotovo ako se radi o stvarima zbog kojih se partner ionako oseća nesigurno.

Autor: Pink.rs

#tajne