AKTUELNO

Horoskopski znak otkriva puno o vama, pa može reći koji vam posao najbolje leži, ali i otkriti i sa kojom rasom pasa ste najkompatibilniji. Rotvajler ili koker španijel? Evo kojeg psa bi trebalo da nabavite prema svog horoskopskom znaku.

Ovan: border koliOvan je prirodno strastven, hrabar, motivisan i spontan. Idealno se slaže s border kolijem, agilnom, uravnoteženom i inteligentnom rasom.

Bik: šar-pej
Bik ima reputaciju najtvrdoglavijeg znaka. Reč je o osobama koje traže sigurnost, stabilnost i odanost, a idealnog suputnika mogli bi da pronađu u šar-peju. Ovi psi su snažni, veličanstveni i štite svoje voljene, a neophodni su im rani trening i socijalizacija.

Blizanci: bostonski terijer
Blizanci su vrlo prilagodljivi, svestrani i inteligentni. Bostonski terijer je mala, živahna rasa, poznata po prijateljskom pristupu. Neverovatno su fokusirani na ljude, znatiželjni i povremeno nestašni, baš poput Blizanaca s kojima će se super slagati.

Rak: američki pit bul terijer
Rakovi su često neshvaćeni. Vrlo su emotivni, odani, intuitivni i brižni. Uprkos svojoj reputaciji nekontrolisanih i nasilnih pasa, američki pit bul terijeri zapravo su zabavni, nežni i strpljivi. Pravi su izbor za osobe u znaku Raka.

Lav: zlatni retriver
Lav očekuje da se svet okreće oko njega. Reč je o osobi koja voli da bude u centru pažnje, a njena ličnost odlično se slaže s inteligentnim i razigranim zlatnim retriverom koji uvek nastoji da ugodi poslušnošću svom vlasniku.

Devica: pudla
Devica voli normalnu i savršeno isplaniranu rutinu, a u nju se uklapaju inteligente pudle.

Vaga: retriver
Vage su majstori saosećajnosti i uvek razmišljaju unapred. Vrlo su pošteni i pouzdani, a savršeno se slažu s labradorima, druželjubivom rasom koja nije sklona sukobima i voli svakoga koga upozna.

Škorpija: rotvajler
Škorpije se čine kao zastrašujuće i promišljene osobe. Jednom kad ih upoznate, shvatićete da su zapravo vrlo odani onima koje vole. Slični su im rotvajleri, psi opasnog izgleda, ali razigrane ličnosti.

Strelac: australijski ovčar
Strelac je živahan, istraživač, avanturista i optimista. Srodnu dušu naći će u australijskom ovčaru, psu koji može da se izbori sa mnogo toga, a poseban je po svojim plavim očima.

Jarac: nemački ovčar
Jarčevi se vode tradicijom, disciplinom i autoritetom pa će im najbolji životni suputnik biti nemački ovčar. Ovaj pas je marljiv, intuitivan i bez obzira što deluje pomalo zastrašujuće, ujedno je predan i pouzdan.

Vodolija: hrt
Vodolije vode socijalna pravda, humanitarizam i prijateljstvo. Potrebni su im četvoronožni prijatelji koji će se uklopiti u njihove revolucionarne ideje i nezavisnu ličnost. To su hrtovi, psi posebnog izgleda, poznati po brzini, kao i nezavisnoj i plemenitoj naravi.

Ribe: koker španijel
Ribe je teško razumeti, ali nije svaka rasa izazov za njihovu dušu, vođenu dubokim osećanjima. Suputnika mogu da pronađu i u koker španijelu, umiljatom i empatičnom psu koji će nastojati da uvek usreći svog vlasnika.

#Horoskop

#ljubimci

#životinje