AKTUELNO

Razlozi za razvod braka mogu biti sitnice poput dnevnih navika koje vas nerviraju kod bračnog partnera, ali i veliki problemi, kao što je saznanje da vam partner ima dete za koje niste znali.

Ekipa BuzzFeeda pitala je brakorazvodne advokate među svojim čitaocima da podele najbizarnije razloge zbog kojih su se parovi rastajali. U komentarisanje su se uključili i čitaoci koji znaju za neke slučajeve sa više nego neobičnim razlozima za razvod. Neki od njih mogli bi da vas ostave bez teksta.

1. "Tip se razveo od žene jer ga je svako jutro pitala kakvu kafu pije, i tako sedam godina."

2. "Poznavao sam par koji se rastao nakon što je žena zatekla muža kako utrljava fekalije njihove bebe po celom svom telu."

3. "Jedan je klijent ostavio suprugu zato što ju je zaprosio jedan od onih turskih prinčeva iz internetskih prevara. Ona je pala na to, htela da mu da ogroman novac, preseli se u Tursku i uda za njega."

Foto: Unsplash.com

4. "Jedna od mojih koleginica s posla razvodila se sedam puta. Jednom je ostavila muža jer je prezgodan pa mu zbog toga ne može verovati da će ostati veran. Od drugog se razvela jer joj je doneo pogrešnu vrstu hot-doga, ne onu po koju ga je poslala."

5. "Tip je htio da se razvede od supruge jer je ona stalno ostavljala mrlje od fekalija u wc šolji."

6. "Sestra moje prijateljice je vegetarijanka. Jednom joj je muž podvalio meso i ribu umesto vegetarijanske zamene za tu hranu. Kad je saznala, razvela se od njega."

7. "Prijateljica je ostavila muža jer je u njegovom mobilnom pronašla poruke u kojima vređa i blati njene pse u razgovoru sa svojim prijateljima."

Foto: Pixabay.com

8. "Mama mi je rekla da je kap koja je prelila čašu u njenom braku s mojim ocem bila kad je saznala da on troši 100 evra nedeljno u Starbaksu."

9. "Muž je hteo razvod jer je supruga i dalje nakon velike nužde brisala zadnjicu njihovom zdravom sinu tinejdžeru."

10. "Ostavila ga je kad je saznala da ima dete za koje joj nikad nije rekao."