AKTUELNO

Ako ne možete prestati razmišljati o seksu, možda je to zbog vašeg horoskopskog znaka. Ova dva znaka Zodijaka uvijek su raspoložena za akciju u krevetu.

Škorpija

Nikome nije iznenađenje što je ovaj strastveni vodeni znak na vrhu popisa najnapaljenijih. Iako su jako nepoverljivi i sumnjičavi, jednom kada Škorpija odluči da ste odani i vredni poverenja, pokazaće vam svoju divlju stranu.

Njihova poznata strastvenost i prezir prema uobičajenom osiguraće da vam ljubavni život nikada neće biti dosadan. Seks im je stalno na pameti pa očekujte da će vam slati seksi poruke ceo dan, pratiti novosti u svetu seksualnih igračaka i biti spremni na eksperimentisanje s pozama. S njima nema ‘običnog’ seksa.

Ovan

Njima vlada Mars, planeta koja je zadužena za seksualni nagon i zato ne čudi što se i Ovan našao na ovoj listi. Jako su energični i vole rizikovati pa s njima uvek budite spremni na spontanost. Govorimo o seksu u avionu, pipanju u bioskopu pa čak i uživanju u strastima na skrovitom mestu u nekom parku.

Poznati su i po svom oštrom umu pa su majstori dvosmislenih insinuacija pa od njih možete očekivati pozive na akciju u savršeno neprimerenim trenucima.

Za razliku od Škorpija, kojima treba emocionalna povezanost s njihovim seksualnim partnerima, Ovnovi su jako nezavisni i bez problema će imati listu ‘prijatelja s povlasticama’, ili uživati u seksu na jednu noć čak i ako nema romantike, piše Purewow.

#Ljubav

#Seks