AKTUELNO

Odgovor na pitanje šta žene tačno žele i dalje ne postoji, ali znamo šta žene misle da žele. A znamo i šta ne valja sa svakim od muškaraca na spisku želja.

Nepopravljivo romantičan tip

Kupovaće cveće, ostavljati papiriće sa slatkim porukama po stanu, priređivati romantična iznenađenja i raditi sve ono što ste mislila da je moguće samo u filmovima.

Problem: Ovakvi su frajeri najčešće zaljubljeni u ideju o ljubavi, a kad nakon nekog vremena dođu u dodir sa stvarnosti (problemi u vezi, svađe, “dosadna” svakodnevica), neće se moći da se nose s tim.

Faca

Baš kao Mr. Big u seriji Seks i grad, ovaj frajer odaje utisak savršenog, uglađenog džentlmena koji preduyima baš sve da te osvoji. Izazvaće zavist svih tvojih prijateljica, a zbog njega će svi tvoji bivši momci delovati jadno.

Problem: Faca zna tačno šta radi, a jednom kad vas osvoji, vrlo brzo će početi da mu nedostaje uzbuđenje osvajanja pa će se prebaciti na neku novu žrtvu.

Foto: Unsplash.com

Stariji frajer koji zna šta želi

Žene kojima je dosta nezrelih balavaca koji nisu sigurni što žele od života lako će pasti na nekog ko je prefinjeniji i ima više životnog iskustva.

Problem: Godine su samo brojka, ali ako je razlika velika, brojke počinju da igraju protiv vas.

Muškarčina

Tip koji će braniti va[u čast i uz kojeg ćete se osećati potpuno sigurno i vrlo ženstveno.

Problem: Zaboravite na emotivne razgovore i ostale “ženske” stvari - ako imate potrebu da plačete, on će otići na pivo dok se ne smirite.

Party man

S njim je život žurka 0-24 i nikad ne znaš što vas čeka, ali znate da će sigurno biti neverovatno uzbudljivo.

Problem: Zabavljači su najčešće ljudi koji jednostavno moraju da budu u centru pažnje, a kad slučajno nisu, postaju sve, samo ne zabavni.

Autor: Pink.rs

#Muškarac