AKTUELNO

Kada osećamo veliku privlačnost prema drugoj osobi, onda ćemo to često iskazati u obliku zavođenja. Ipak, ako želite da to zavođenje bude uspešno onda treba da izbegavate određeno ponašanje.

Donosimo vam pet taktika zavođenja koje zapravo nikad ne upale.

1. Slanje "slučajnih" poruka

Slanje poruke na zakamufliran način kako biste otkrili što druga osoba misli i oseća nikada nije dobra ideja. Stvari možda neće ići kako ste zamislili pa ćete na kraju slagati kako ste tu poruku poslali na pogrešan broj. Svako ko ima imalo iskustva u muško-ženskim odnosima će vas odmah "provaliti". 

2. Sklapanje prijateljstva

Ovo nije dobra taktika jer tada zapravo dajete do znanja toj osobi da vas ne privlači na pravi način već da je vidite samo kao prijatelja i ništa više od toga.

Foto: Pixabay.com

3. Jako glasno pričanje

Za privlačanje pažnje ovo je odlična taktika, ali na negativan način. Jako glasno pričanje iritira većinu ljudi, pa ćete sa ovakvim "zavođenjem" samo odbiti osobu koju zapravo želite da privučete.

4. Preterana osetljivost

Konstantno se žalite, uvek očekujete saosećanje, lako se uvredite i smatrate da ste uvek u pravu - ovakvo ponašanje baš niko ne smatra privlačnim.

5. Tajnovito pokazivanje zainteresovanosti

Sa prikrivenim pokazivanjem zainteresovanosti nećete ništa postići, jer takvo ponašanje često prođe neprimećeno. Pokušajte da budete malo očigledniji ali opet suptilni.

Autor: Pink.rs

#Veza