AKTUELNO

Ponekad je teško proceniti kako se snalazimo u krevetu sa partnerom, ali ovih devet znakova su pokazatelje gde ste na skali "snalažljivosti" u seksu.

Iako nije lako sagledati sebe u toj situaciji, a svi se potajno pitamo da li smo "dobri" u seksu i da li privlačimo dovoljno svog partnera, e, pa evo odgovora. Ovih pet znakova pokazuju da za vas u krevetu nema tajni:

Foto: Pexels

Imate samopouzdanja - To znači da ćete verovatnije ostaviti svetlo upaljeno, pojaviti se potpuno goli pred partnerom ili obući neki seksi donji veš i osećati se prirodno i spontano u njemu.

Otvorenog ste uma za nove stvari - Isprobavanje novih poza uglavnom znači da su ljudi dobri u seksu. U to ubrajamo i predigru, naravno.

Pamte vas - Vrlo je jednostavno! Ako vam je s nekim seks bio odličan, to ćete uvek pamtiti, jer odličnog ljubavnika nije lako zaboraviti...

Znate šta vas dovodi do vrhunca - Osoba koja je dobra u krevetu nikad neće zavisiti samo od partnera. Recimo, žena koja je istražila svoje telo i zna kako da dođe do vrhunca, može to isto da nauči i skoro svakog muškarca. Seksualno proaktivna osoba ne prepušta stvari slučaju...

Želite da zadovoljite - Odličan ljubavnik ili ljubavnica uvek više uživa u pružanju nego u primanju, uvek žele da nadmaše partnera u zadovoljavanju jedno drugog.

Autor: Pink.rs

#Seks