AKTUELNO

Mladići su otvorili dušu na društvenim mrežama i otkrili kako vide naše devojke i šta je to što ima zameraju.

Kada bi mogle da im čitaju misli, evo šta bi devojke i žene iz Srbije otkrile, kako ih to naši muškarci vide... Na društvenoj mreži Redit, koja je sve popularnija poslednjih godina, povela se rasprava o tome šta Srbi zameraju našim devojkama.

Ovo su odgovori koji su izazvali najviše pažnje i najviše komentara. Dakle, evo šta im najviše zameraju...

"Horoskop. Je*eno ludim kada vidim kad se lože na to. Vrišti mi se od muke. Okej je sestro kao zanimacija, eto fora, razbribriga, ali da ti veruješ da ti planete i vreme rođenja uređuju životni put, ne.

Ne volim ovo fensersko influensersko oblačenje i ponašanje. Je*o mater, svaka kad se našminka i napući izgleda kao 7/10. A ja ovde sedim kao masni i debeli vepar sa maljavim guzovima. Osetim se inferiorno, manje privlačno, manje vredno.

Opsednutost društvenim mrežama. Mada to je obično vezano za osobe iz prethodnog paragrafa. Ne volim taj fazon, odbojno, fensi, fejk.

Moderne, liberalno-progresivne žene. Jbg, ja sam čovek malo staromodan, ne volim ti ja tu priču o marksizmu, ugnjetavaju, cisnormativnosti, poliamoriji, trećem talasu feminizma, zelene kose, i ostalo. Nije to moj svet, ko voli super, ali teško da ću sa takvom osobom da osnivam porodicu jer nemamo ista očekivanja i poglede na svet.

Previsoki zahtevi. Visok, crn, ambiciozan, onako malo nabildovan ali ne mnogo, samopouzdan, harizmatičan, sportista, svestran, da je proputovao pola sveta. Jbg, nisam to, osećam se inferiorno kada je to neki ženski idel kome neka većina žena teži", iskren je bio jedankorisnik Redita.

"Retko kada sretnem ženu koja nije umišljena da je Bog. Valjda produkt hipergamije. Takođe večiti kompleks žrtve i gotovo urođeni dvostruki standardi. A od nedavno su počele da usvajaju nebulozu da se ženama mora verovati na reč kada optuže nekoga za nešto(uglavnom silovanje)", još jedasn je od komentara na ovoj mreži.

A jedan je krajnje iskreno rekao i da postoji samo jedna stvar koju im zamera:

"To što me ne žele!"