AKTUELNO

Kada vam slomi srce neko kome ste bezuslovno verovali, često se zapitate – da li sam mogla da predvidim ovo? Uprkos mišljenju da je većina ljudi srećna u svojim vezama, varanje je opšte prisutna stvar u savremenim vezama.

Statistike pokazuju da u proseku svaka druga ispitana osoba vara ili planira da prevari svog partnera, prenose mediji. Bez obzira na razlog koji stoji iza prevare, postoje signali koji upućuju na to da bi prevara mogla da se dogodi.

Možemo li da probamo nešto novo u krevetu?

Iako deluje sasvim nevino, emocije koje stoje iza ovog pitanja su vrlo duboke. One se, bili vi svjesni toga ili ne, nagomilavaju u nemu i samo je pitanje vremena kada će eksplodirati. Seks je važan u svakom odnosu, i hteli vi to sebi da priznate ili ne muškarcima je važniji nego ženama i oni su zbog njega spremni da zaborave šta imaju sa vama. Dakle ako ne ulažete u vašu intimu i niste spremni da eksperimentišete sa novim stvarima, vrlo je verovatno da će vaš voljeni to potražiti negde.

Foto: Pixabay.com

Možemo li da vodimo ljubav češće?

Ne postoji čarobna formula koja će vam reći koliko često treba da vodite ljubav sa svojim partnerom, ali ako na ovo pitanje odgovorite negativno, postoje šanse da će on ovu jednu komponentu u vašoj vezi koja mu nedostaje potražiti na drugom mestu.

Nisu svi muškarci koji varaju svoje devojke nesrećni u vezama sa njima, oni jednostavno žele da njihov seksualni život bude ispunjeniji.

#Ljubav

#Prevara