AKTUELNO

Čovek sa kojim su ostale u drugom stanju bio je oženjen.

Ikvajira Vesel (23) i Likejša Tajrel iz Luizijane upoznale su se dok su obe imale vezu sa oženjenim muškarcem. Prva je vezu sa njim započela 2012. a druga tri godine kasnije.

Kada se treća osoba pojavi u nekoj vezi, cela priča se obično ne završi slavno. Ipak, ova priča je po svemu posebna, jer kako ove devojke kažu, u jednom trenutku su pristale da svo troje imaju seks a zatim su se i zaljubile jedna u drugu.

Pročitajte još: TRI DANA BEZ INTERNETA! Nikada se bolje nisam osećao, PROBAJTE, iskustvo je NEVEROVATNO

I jedna i druga su održavale vezu sa ovim muškarcem neko vreme a desilo se i da su obe zatrudnele sa njim. Ikvajira je rodila dečaka u maju 2015. a Likejša ćerku u februaru 2016. godine.

Njih dve su sada odlučile da se venčaju, a već su i odredile datum, pa će 12. februara 2018. uploviti u bračnu luku. Na stranici "GoFoundMe" skupljaju novac za venčanje.

Foto: Pixabay.com

- Kako su godine prolazile naša veza je bila sve jača i odlučile smo da ozakonimo našu vezu i ostatak života provedemo zajedno - kažu njih dve i otkrivaju da su se verile još u februaru ove godine ali da im je za svadbu potrebno 10.000 dolara pa venčanje mora da sačeka.

#Seks

#Trudnoća

'