AKTUELNO

Muškarci nisu toliko komplikovani kako nam se čini. Uopšteno, većina muškaraca voli kada žena pokaže strateške delove svog tela, ali niko ne voli kada se to čini previše. Ključ je u suptilnosti, jer i muškarci vole da nešto ostane misterija (bar za početak).

Privucite ga izborom garderobe…

1. Bilo šta crveno

Crveno odmah privlači mušku pažnju. To je boja seksa, senzualnosti, plodnosti… Šta mislite, zašto je crveni karmin uvek tako popularan i seksi? Najbolji izbor je crvena haljina, ali i crveni top, ili šal, ili samo karmin učiniće svoje.

2. Visoke štikle

Muškarce neodolive privlače žene u visokim potpeticama, čak i kad su više od njih.

3. Majice i haljine sa golim leđima

Pripazite; ima pravila kad su ovi komadi u pitanju. Treba da postignete senzualan izgled. Ako pokazujete leđa, ne pokazujte dekolte.

4. Uska haljina

Ne treba mnogo ni govoriti o tome, a izgledaćete fenomenalno i classy ako je haljina uska, ali ne prekratka i ne otkriva mnogo kože.

5. Mala crna haljina

Ništa nije tako značajan komad u ženinom ormaru kao mala crna haljina. Ne morate da budete Odri Hepbern, ali definitivno će vam pomoći da se osećate elegantno i puni samopouzdanja.

6. Muške košulje

Ništa muškarcima nije tako privlačno kao žena u predimenzioniranoj muškoj košulji. Kao da je to zapravo čini još ženstvenijom u njihovim očima! Osećaju se zaštitnički, a žene vole te košulje jer ih podsećaju na njihovog muškarca.

7. Kožna jakna

Kožne jakne su pomalo edgy, a sa lepom haljinom i visokim potpeticama izgledaćete savršeno ženstveno i bićete primećeni.

8. Letnje haljine

One često ostavljaju utisak kao da ispod njih ne nosite ništa. Uglavnom su to cvetne ili pastelne, odaju utisak nevinosti, što privlači mnoge muškarce.

9. Čarape do butina

Za razliku od običnih sokni, duže čarape do butina mnoge muškarce izluđuju, jer pokazuju taman vrh butine, a jasno, najbolje se nose s kraćom suknjom.

10. Čipka

Umesto da istaknete dekolte ili pokažete previše kože, čipka može uraditi dosta sofisticiran posao, kada ste „pokriveni“, a otkrivate taman dovoljno senzualnim detaljima ili materijalom.

11. Bela majica i džins

Ovo je najobičnija i najležernija kombinacija, ali fenomenalan utisak odaje, jer se vi osećate ugodno, a opet – taj kežual stil i te kako ima efekta.

Autor: