AKTUELNO

Napravila je sebi problem.

Erika Dobek tokom prethodnih nekoliko godina odrekla se konzumacije svih životinjskih proizvoda i postala veganka. Nedavno, na svom TikTok profilu uspela je da okupi na hiljade pratilaca, deleći detalje svoje nove neobične ishrane, koja uključuje ne samo jedenje sirovog mesa, već i životinjskih organa.

U nedavno postavljenom video snimku Erika (22) je objasnila kako se na početku veganske ishrane osećala “energično” i “poletno”, te uživala u “blistavoj” koži. Međutim, posle samo godinu dana pojavili su se problemi sa menstrualnim ciklusom i aknama na licu, prenosi “Unilad”.

Nakon što ju je dermatolog posavetovao da joj nedostaje cinka i da bi trebalo da jede životinjske proizvode, istražila je u čemu je stvar i odlučila se za jedenje sirovog mesa i životinjskih organa. Svoju novu “dijetu” i obroke redovno deli sa pratiocima, pa tako pred kamerom jede sirove komade mesa direktno iz pakovanja, te dodaje da se oseća “euforično”.

Šokirani pratioci, posavetovali su je da termički obradi meso pre konzumacije, međutim, ona ističe da je “svesna kvaliteta mesa koje kupuje” i da od “sirovog mesa ne može da se razboli, jer ga uzima u razumnim količinama”.

dijetaFoto: Profimedia
Ipak, Erikin neobičan način ishrane ne završava se konzumacijom živih organa, jer je na zahev pratilaca postavljala i video snimke u kojima isprobava bizarne kombinacije namirnica, kao što su jagode i sir.

Autor: