AKTUELNO

Žene vole da se muškarci oko njih trude, a ponekad u svom tom žaru, zaborave da im kažu da to cene i da ih to usrećuje. Lep gest, zagrljaj, maleni poklon ili neka smešna stvar koju vam vaš partner ispriča nakon posla, nebitno šta je u pitanju, važno je samo da mu kažete da ste srećni.

Pored toga, ovo su četiri stvari koje svaki muškarac želi da čuje od svoje izabranice.

1. Da su zgodni

Muškarci vole male znakove pažnje, pa iako oni nužno ne moraju da budu materijalni, već verbalni. Kao i žene i oni vole da čuju da su se lepo spremili, vole da znaju da je njihov trud primećen i vole da čuju kada im neko kaže da su zgodni.

2. Da znaju da se neko ponosi njima

Iako su muškarci u društvu predstavljeni kao oni koji nemaju emocije ili ih sakrivaju i često ih ismejavaju ako pokazuju javno znakove pažnje prema svojim ženama, muškarci vole a znaju da se neko njima ponosi, iako se ponekad ne čini tako.

3. Vole kada primetite neke promene na njemu

Neki muškarci veoma ulažu u svoj izgled i u svoje telo. Naporno rade na trbušnjacima, na bicepsima, trude se da jedu zdravu hranu i ponekad i njima nedostaje motivacije. Primećivanjem i naglašavanjem promena na njegovom telu dajete mu do znanja da neko vidi njegov napor i trud.

4. Žele da se osećaju traženima

Od muškaraca se uvek očekuje da naprave prvi korak, da započnu s nežnim i senzualnim dodirima ili da iniciraju nešto. Zbog toga se upravo oni često osećaju kao da se jedini trude i rade nešto. Kako bi to promenili, sledeći put probajte vi da nešto inicirate, preuzmite vodeću ulogu i pružite svom muškarcu osećaj da se neko za njega bori i da neko njega želi.

Autor: Z.L.