AKTUELNO

Prepoznajte ga na vreme.

Melisa Vilets, majka troje dece i kolumnistkinja, otkrila je fizički simptom koji nepogrešivo pokazuje da ste u drugom stanju.

- Sto puta sam mislila da sam trudna. Nekada sam se osećala više umorno nego obično, ili sam bila nervoznija. Ali, iako sam puno puta sumnjala na trudnoću, svaki put je bio lažni alarm, osim tri puta. Tako sam otkrila jedan simptom koji uvek pogodi trudnoću. Pouzdan je gotovo kao test na trudnoću, kunem se. Dok se pojavi, nema šanse da beba ne raste u mojoj materici. A to su bolne grudi! - napisala je Melisa.

Foto: Wikipedia, Pixabay

Ipak, nameće se pitanje kako razlikovati bol u grudima prouzrokovan PMS-om od rane trudnoće?

Pročitajte još: KORISNI SAVETI! Kako da sprečite ljuštenje kože posle letovanja?

Ova mama je i to objasnila:

-Nije to nelagodan osećaj. Pričam o jakim bolnim grudima kad vas boli samo oblačenje ili skidanje, kad ne možete podneti odeću na svojoj koži. Imala sam ovaj simptom kad sam bila trudna s prvom ćerkom, a pre nego što sam saznala da sam trudna. Pitala sam se zašto me bradavice toliko bole, bila sam u agoniji samo od dodira odeće na grudima. Mislila sam da je u pitanju PMS, ali prevarila sam se. Nakon nekoliko dana saznala sam da sam trudna - objasnila je Viletsova i dodala:

- Dok me grudi bole samo dan, dva, onda znači da očekujem menstruaciju. A dok je bol sve jača i traje nekoliko dana do nedelju dana, znači da sam trudna.

#Test

#Trudnoća

#grudi

#Žena

'