AKTUELNO

U posebnim prilikama, kao što su Nova godina, rođendani ili godišnjice, može biti teško pronaći savršen poklon za svog partnera. Ali, ako ste muškarac koji želi da iznenadi svoju lepšu polovinu, možda je dobra ideja znati šta one ne žele.

Za to je zaslužna korisnica Instagrama, Aleksandra Kaninghem, koja je podelila svoje mišljenje o poklonima koje većinu ženu verovatno neće obradovati ako ih fobiju, prenosi Miror.

U viralnoj objavi na svom profilu, Aleksandra je podelila nekoliko predmeta koje po njenom mišljenju nijedna žena zapravo ne želi za Novu godinu, Božić, godišnjicu ili rođendan.

„Osim ako se to ne traži, ne, hvala! ⁣Pošaljite i podelite svim lenjim partnerima koji kupuju ovakve poklone!“, objasnila je u objavi.

Spisak neželjenih poklona počinje personalizovanim prekrivačima, onima na kojima su fotografije para i porodice i prijatelja. Zatim predlaže da izbegavaju kupovinu „poklon paketa za kupanje koji izazivaju infekciju“, koji sadrže mirisne kupke, losione za telo i gelove za tuširanje, plus šareni sunđer.

Takođe je otkrila da su sprejovi za tijelo veliki NE kao i svaki oblik nakita u obliku srca.

Objava je podelila njene pratioce, a neki su je pohvalili što je progovorila i rekli da je to sve istina, dok su drugi priznali da su zahvalni za svaki poklon koji im neko dâ.

„Rekla sam svom mužu ako me, ukoliko mi pokloni nakit u obliku srca, uopšte ne poznaje i da bi trebali da se razvedemo“, rekla je šaljivo jedna korisnica, dok se druga nadovezala: „Moja svekrva uvek mi poklanja one pakete za kupanje. S mirisom lavande.“

Neko drugi je dodao: „Žao mi je, ali ja bih cenio svaki poklon koji mi neko dâ“ „Volim sve te stvari“, priznala je jedna žena.