AKTUELNO

Poza 77 dobila je naziv po tome kako se tela partnera sjedinjuju tokom seksualnog odnosa, ali ne brinite... Ne treba da imate akrobatske veštine da biste mogli da uživate u ovaj vreloj pozi

Stari, opštepoznati položaj 69 dobio je ozbiljnu konkurenciju. Bez brige, za taj položaj ne morate biti žena od gume ili cirkuski akrobata.

Direktno stimuliše G-tačku

Sličan je "položaju kašike", odnosno dobio je naziv po tome kako se tela partnera spajaju dok su im tela u tom položaju.

Da biste ovo izveli, potrebno je da legnete na bok, a partner da bude iza vas tako da gledate u istom pravcu. Zatim prebacite nogu na kojoj ne ležite oko iste te noge (dakle one koja je gore) na muškarcu. Kada on uđe u vas, ispravljajte noge u istom ritmu u kom on to radi (što će olakšati penetraciju).

Foto: Unsplash.com

Tu sledi i najzanimljiviji deo - jednom kada prodre u vas, treba da ostanete "prilijepljeni", ali da se oboje savijete u struku tako da formirate od trupa ka gore oblik V i pomerite noge pod uglom od 45 stepeni.

Zvuči komplikovano – ali u praksi je puno jednostavnije nego ovako „na papiru“. U tom položaju stimuliše se direktno G-tačka, Jednostavno isprobajte taj položaj – čak i ako vam tela neće izgledati poput dve sedmice - prijaće vam čak i dok se samo "nameštate".

Autor: Z.L.

#Seks