AKTUELNO

Ukoliko niste zadovoljni svojim obrvama, imate zastarele tehnike iscrtavanja i mučite se svakodnevnim korekcijama olovkom - Vega metod iscrtavanje je pravo rešenje za vas!

Radi se o metodu koji ostavlja prirodan i nežan utisak, zbog čega je karakterističan, a takođe ovaj tretman je bezbolan i nema krvarenja.

Za sve koji žele da poboljšaju izgled svojih obrva, ovo je realna metoda. Takođe, oduševiće i dame kojima na određenim mestima nedostaju dlačice koje se nadomeste senkom.

Senčenje se radi potpuno prirodnim materijalima u strogo kontrolisanim uslovima. Pigmenti koji se koriste prilikom iscrtavanja obrva su sterilni i boja je formulisana da se tokom vremena prilagodi prirodnom podtonu kože i dlake.

Vega metod je najmanje moguća invazivna tehnika trajne šminke koja pritom ostavlja dugotrajne i fenomenalne rezultate. Prilikom izvođenja nema otoka i krvarenja i klijent nakon završetka može odmah da se vrati svojim aktivnostima.

Šta se dešava sa oblikom?

Trendovi u iscrtavanju se menjaju, ali u salonu “Josephine beauty” akcenat je na prirodnom izgledu

- Postoji sedam glavnih kategorija lica. Za svaku odnjih postoje geometrijska pravila koja pomažu u određivanju adekvatne proporcije i oblika. Svrhaovih pravila se ogleda u postizanju oblika koji ćenajlepše pristajati određenom licu i koji će istaćiželjene ili umanjiti neželjene aspekte koji sukarakteristični baš za taj tip lica. Mi, kao školovaniumetnici, smatramo da je svako lice specifično, da ga odlikuju određene karakteristike i da shodnotome iziskuje poseban pristup u određivanju oblikakoje će baš njemu pristajati - kaže Natasa Krstic, dizajnerka koja je crtanje na svili zamenila iscrtavanjem lica.

Tokom marta meseca iskoristite pogodnosti u salonu Josephine Beauty Concept

Pored Vega metode iscrtavanja obrva, mozete pokloniti sebi kompletno sređivanje:

Ruski manikir, pedikir i neverovatna akcijska cena feniranja za sve dužine kose.

Vaša nova oaza sreće je Josephine beauty koncept na adresi Požeška 148a.

Pobegnite od realnosti i zakažite svoj tretman na broj telefona 069-700283

Autor: