AKTUELNO

Tablete za pranje posuđa su izuzetno svestrana sredstva za čišćenje koja će vam biti korisna čak i ako nemate ovaj uređaj.

Malo ljudi zna, ali se mogu uspešno koristiti za uklanjanje lošeg mirisa i tvrdoglave prljavštine u toaletu. Ovo nije šala.

Čišćenje toaleta često je pravi izazov. Kada WC šolja požuti i tradicionalne metode ne uspevaju, posegnite za proizvodom sa posebnim zadatkom. Stavite tabletu za mašinsko za pranje sudova u toaletu i sačekajte da se rastvori. Nakon ovog vremena, temeljno očistite celu površinu. Prljavština će nestati zajedno sa neprijatnim mirisom, prenosi Espreso.

Ako je vaš toalet izuzetno prljav, sačekajte nekoliko sati i počnite sa čišćenjem. Možete čak i ostaviti tabletu za mašinu za pranje sudova preko noći.

Tableta za mašinu za pranje sudova ima mnogo više upotreba od originalne. To je univerzalni proizvod koji vredi imati kod kuće. Uz njegovu pomoć možete, na primer, očistiti mašinu za pranje veša. Samo ubacite jednu ili dve tablete i uključite je (najmanje 60 stepeni Celzijusa). Naravno da unutra nema odeće. Ovaj tretman će ukloniti neprijatne mirise iz mašine za pranje veša i temeljno očistiti bubanj. Takođe će ukloniti preostali kamenac.

Tableta za mašinu za pranje sudova takođe će vam pomoći da očistite izgorelo posuđe ili očistite rernu.