AKTUELNO

Prema Forbsovoj listi u 2022. na svetu postoji nešto više od 1.000 milijardera čije se ukupno bogatstvo zbirno procenjuje na 12,7 biliona dolara. Najveći broj milijardera njih 735 živi u Americi, a u stopu ih prate kineski milijarderi njih 603.

Obogatili su se na različite načine, ali se njihov uspeh i ogroman novac može objasniti i sa astrološke tačke. Naime, astrolozi su analizirali njihove natalne karte i ispostavilo se da je većina njih rođena u istom horoskopskom znaku.

Ukoliko ste rođeni u horoskopskom znaku Lava imate najviše šansi da steknete bogatstvo. Lavovi su rođene vođe i imaju sve karakteristike lidera, bez obzira na to kojim se poslom bave. Dominantni su, imaju snažan karakter, ali i optimističan pogled na život. Istovremeno mogu biti tvrdoglavi, arogantni i često agresivni, posebno kad je posao u pitanju. Ne odustaju od zacrtanih ciljeva što je jedna od njihovih glavnih karakteristika kad je u pitanju posao i karijera.

Imaju oštar um, brzo razmišljaju i ne plaše se rizika. Zanimljivo je da se među brokerima na njujorškoj berzi nalazi upravo najviše onih koji su rođeni upravo u ovom znaku.

Autor: