AKTUELNO

Za vođenje ljubavi nisu vam potrebna uputstva, već samo strast, ljubav i volja.

Ipak, ponekad nije loše imati na umu činjenice koje mogu da poboljšaju užitak, naročito ako su muškarci nesigurni u sebe, jer su nadareni ispod proseka. Ako želite da maksimalno uživate isprobajte neku od ove tri fantastične poze.

Najbolja poza za obdarene

Iako veličina u većini slučajeva ne igra presudnu ulogu vrlo je važno da se oba partnera osećaju prijatnoi da na kraju dožive vrhunac. Jedna od najboljih poza za vrlo obdarene muškarce je kada muškarac leži na boku, a žena vertikalno od njega, s raširenim nogama kojima obuhvata muškarčev torzo.

Ova poza, iako neobična, omogućava ženi da kontroliše svog muškarca.

Foto: Pixabay.com

Najbolja poza za ispodprosečne

S obzirom da je dokazano da i mali penis može u potpunosti zadovoljiti ženu ono što igra veliku ulogu je tehnika odnosno pokreti i položaj. Najbolja poza je ona u kojoj muškarac dominira odnosno u kojoj se nalazi iznad žene.

Klasičan doggi stil s kružnim pokretima ili misionarski položaj u kojem žena drži noge na partnerovim ramenima poze su koje će zadovoljiti svaku ženu.

Najbolja poza za one koji 'žure'

Kako bi doživela orgazam ženi je potrebno vremena, a ponekad se dogodi da partner to nikako ne može dočekati. Poza u kojoj muškarac sedi na rubu kreveta s nogama na podu, a žena mu je u krilu s nogama oko struka i rukama oko vrata savršen je odabir za oba partnera, piše Zadovoljna.hr.

U ovakvoj pozi trenje je vrlo slabo pa je prevremena ejakulacija gotovo sigurno odložena.