AKTUELNO

Bočice parfema je vrlo teško kopirati pa se i po tome možete znati je li reč o originalnom parfemu

Kako prepoznati originalni parfem? Ukoliko kupujete parfem, najsigurnije je da ga nabavite u parfimerijama.

Tako ćete barem donekle biti sigurni da ste kupili originalni proizvod. Ali, pri kupovini online ili preko preprodavača na pijacama ili drugim sumnjivim mestima, može se dogoditi da vam prodaju kopiju.

Na kutijici se nalazi deklaracija proizvoda i tekst naziva parfema koji takođe možete proveriti da nema štamparskih grešaka ili da nedostaje tekstualni deo. Bočice parfema je vrlo teško kopirati pa se i po tome možete znati je li reč o originalnom parfemu.

Bočice originalnih parfema su izrađene od jako kvalitetnog stakla, obično sa puno sitnih detalja koji su jedinstveni za određenog kreatora ili liniju parfema. Ako bočica ima vidljive nesavršenosti, skoro je sigurno da se radi o kopiji. Takođe, potražite karakteristične oznake koje na sebi nosi određena linija parfema, ako nedostaju, u pitanju je kopija parfema, prenosi Focus.ba.

Kod originalnih parfema, tečnost je jasna i providna. Svaki parfem ima serijski broj koji je obično utisnut na samu bočicu pa ga uporedite s brojem utisnutim na pakovanju parfema.

Autor: