AKTUELNO

Ove 3 žene Zodijaka obožavaju seks

1. Škorpija

Žene Škorpija imaju veći seksualni apetit od svih drugih znakova. Njena žestoka i strastvena ličnost vidljiva je u svim aspektima života, posebno u spavaćoj sobi. Seks sa njom je uvek uzbudljiv, uglavnom zato što voli da isproba nove stvari.

Sve što treba da uradite je da se osmehnete na određeni način, uputite joj „potpisni” pogled ili je dodirnete i ona će odmah razumeti na šta mislite i prihvatiti igru. Ljudi koji uđu u seksualne odnose sa Škorpijama bolje imaju jak libido i budu spremni da se mnogo znoje u spavaćoj sobi.

2. Ovan

Ovan voli dobar fizički izazov, a nema boljeg izazova od seksa, zar ne? Seksualni apetit Ovna pokreće čisti adrenalin. Voli da osvaja, a seks sa njom je uvek pun strasti, igara i eksperimentisanja.

Ovnovi su izuzetno strastveni, što obilato pokazuju u spavaćoj sobi. Čini se da je njihov seksualni apetit povezan sa nestašlukom i željom za igrom.

Foto: Pixabay.com

3. Bik

Za ženu Bika dodir je veoma važan u seksu, a pošto voli da se drži za ruke ili stalno dodiruje, njen seksualni nagon je uvek jak.

Veoma je tvrdoglava i nikada neće priznati da je inicijator seksa, ali oboje ste svesni da vas ona uvek iskušava i indirektno aludira na seks. Njen seksualni nagon je fizičke prirode, pa obratite pažnju na dodirivanje, milovanje, pa čak i senzualnu masažu.