AKTUELNO

Korisnica Reddita bila je skrhana otkrićem nakon što je uradila DNK test

Rekla je da nikada nije srela nekoga ko ju je odmah privukao kao njen dečko.

Žena je anonimno otkrila na "Redditu" da je godinama u vezi sa dečkom koji joj je zapravo brat. Par je u vezi šest godina, a ona je rekla da se oseća "čudno" čak i kada priča o tome.

- Upravo sam saznala da sam šest godina u vezi sa svojim biološkim bratom. Ja imam 30, a moj brat 32 godine. Zvaću ga svojim dečkom dok ovo kucam. Osećam se čudno. Usvojena sam kao beba, ali do srednje škole nisam znala da sam usvojena – kaže anonimna. Otkrila je da je usvojen i njen "dečko", što je jedna od stvari koja ih je spojila.

- Oboje smo saznali da smo usvojeni tek u srednjoj školi i oboje smo imali sreću da imamo dobre porodice. Nisu nas prebacivali sa hranitelja na hranitelja. Naš odnos je bio i ostao odličan. Od početka smo se dobro razumeli i brzo smo se privukli – dodala je ona. Rekla je da nikada nije srela nekoga ko ju je tako momentalno privukao. A razlog zašto se osećala tako prijatno u njegovoj blizini sada je bio očigledan.

Objasnila je kako su radili sve u svojoj vezi, od seksa do proslavljanja godišnjica, takođe su jedno drugom izjavili ljubav. Kada je je otkrila istinu nakon što je uradila DNK test bila je potpuno šokirana.

- Bila sam uzbuđen što sam saznala odakle dolazimo, ali pre nego što sam stigla do toga - videla sam da smo dečko i ja zapravo brat i sestra. Bila sam u najmanju ruku šokirana. Tek sam saznala za ovu informaciju i momku još nisam rekla - rekla je ona.

Iako je bila zatečena rezultatima, sada sve ima smisla jer su im mnogi rekli da liče. Ona se ipak nada da je test bio pogrešan i planira da ga ponovi. Ostali korisnici Reddita takođe su bili šokirani pričom. – Nisu oni krivi, ali ne mogu da ostanu zajedno – glasio je jedan komentar, dok je drugi glasio: „Na svetu ima sedam milijardi ljudi, kakve su šanse da se to dogodi“, piše Dejli star.