AKTUELNO

Vreme koje provedete u "akciji" je odlično, ali nekad vam se čini da traje previše kratko? Evo načina kako da rešite taj "problem".

1. Seksi uloge

Još jedan od načina da malo "protresete" svoj odnos je igranje seksi uloga. To će vam pomoći da usporite i da obratite pažnju na ono što uzbuđuje vašeg partnera. Usput ćete naučiti i ponešto novo o svojim seksualnim preferencijama, zato - istražujte, obucite seksi kostim, uživajte.

2. Ne žurite


Ne razmišljajte šta sve treba da obavite kasnije, već se koncentrišite na ono što se trenutno dešava. I ne zaboravite da se fokusirate na jednu stvar koju mnogi parovi zanemaruju - predigru. I muškarcima i ženama je potrebno malo vremena da se "raspali" želja za seksom, pre nego što pređu na "glavno jelo". Neka predigra teče polako, sigurno nećete zažaliti!

3. Uvedite novine

Znate već - ako ste dugo sa istim partnerkom, seks može da postane rutina. "Izmiksujte" odnos uz nekoliko novih poza, to će vam doneti uzbuđenje u krevet, navesti vas da se zaista fokusirate na seks, što će na kraju rezultirati i seksom koji traje duže.

Autor: