AKTUELNO

Magazin "Women’s Health" sproveo je anketu u kojoj je 1.200 žena otkrilo koje poze u seksu najmanje vole, rezultati će vas iznenaditi.

Dogi stajl

Čuvena poza omiljena je mnogim muškarcima, ali izgleda da nije čitateljkama ovog magazina. Žene koje su učestvovale u anketi navele su da u ovoj pozi ne osećaju povezansot sa partnerom, kao i da ih seks u ovoj pozi ne uzbuđuje dovoljno. Možda je ipak problem bio u njihovim partnerima, jer dosta parova ovu pozu smatra jako vrelom i uzbudljivom.

Kaubojka

Manjak samopouzdanja mnoge žene odvraća od ove poze. One brinu o tome kako izgledaju, pošto ova poza muškarcu pruža dobar pogled na njen stomak i grudi. I dok mnogi muškarci navode da u tim trenucima ne primećuju eventualne “nedostatke” žena, mnoge dame to ipak sprečava da u ovoj pozi uživaju.

Misionarska

Ova poza je ženama takođe jedna od omraženih, uprkos tome što u njoj postoji očigledna bliskost. Stručnjaci navode da je nepoželjna ako muškarac ima manji penis, jer žena onda često ostane nezadovoljena. Pozi se takođe može zameriti da je jednostavno – dosadna.

Autor: Z.L.